Δευτέρα 26 Μαΐου 2008

croissant cretois


Λέω να συνεχίσω να δίνω αν και δεν είμαι καθόλου σίγουρος πως θα έχω αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από το να ξεκουνηθεί ο Μωάμεθ και να ανηφορίσει...ο ένας Μωάμεθ βλέπετε κάνει διατροφικές ασκήσεις θάρρους, ο άλλος πήρε άδεια και ξέχασε να γυρίσει, ο άλλος ποιός ξέρει πού αναζητά τις λέξεις του και ο άλλος έχει το πεδίο ελεύθερο να παραπληροφορεί και να τάζει φρουτάλιες από χέρια ηπειρώτικα ενώ με απίστευτο θράσος επιμένει πως του αρέσει το νοικοκυριό...και γω σαν βουνό από μακριά σας χαιρετώ και από κοντά θα σας έλεγα "ΜΟΥΧΛΕΣ"εδώ το κομμάτι ελπίζω σωστά

5 σχόλια:

Θερσίτης είπε...

Έβαλες και τη Γαλάτισσα στο κόλπο, αλλά ξέχασες να ελέγξεις το σύνδεσμο στο chanson. Il ne fonctionne pas.
Οι δικές μου ασκήσεις διακόπτονται μόνο γιασένα. Τα ψεύδη όμως δεν το πιστεύω. Μας έχει φλομώσει πια! Έλεος!

Λορελάη είπε...

Γιώργο μου, Γιώργο μου ο υποφαινόμενος... Μωάμεθ, απλά έχει γίνει κόμπος... πού να εξηγώ τώρα τα πώς και τα γιατί...
Το τραγούδι δυστυχώς ούτε εγώ το ακούω (δεν ανοίγει η σελίδα)

meril είπε...

Τι να σου πω βρε.... Τι να σου πω....
Άδεια είπα να πάρω η γυναίκα και ξυνή μου τη βγάζεις
Και το τραγούδι δεν το ακούω ούτε εγώ!

gyristroula2 είπε...

Κι εσύ που έφαγες φουρτάλια από χέρια μακεδονίτικα, τι έπαθες; Άσχημα σου ήρθε; Α και δεν είπα εγώ ότι είμαι καλή νοικοκυρά, είπα ότι δεν βαριέμαι το νοικοκυριό και θαυμάζω τις καλές νοικοκυρές. Άκου παραπληροφορώ! Κι εσύ, θερσίτη, αμέσως να προσυπογράψεις! Ξέχασες πόσο ωραία ήταν η βασιλόπιττα 1 μήνα μετά;;;;

giorgos_st είπε...

Εγώ θυμάμαι τη Βανθούλα να θαυματουργεί και να εκπαιδεύει διάφορους νεοσσούς στη φουρτάλια. Η αλήθεια πρέπει να λέγεται.
Μέρη άδεια είπαμε, όχι ΑΔΕΙΑ, εδώ κόντεψε να αδειάσει το διαδίκτυο.
Λορελάη ο περί ού ο λόγος Μωάμεθ ελπίζω να ξεκομποδέσει σύντομα από μόνος του, γιατί από Μεγαλέξανδρους ξέρεις στην Ελλάδα έχει μπόλικους.
Θερσίτη γιατί Γαλάτισσα? (Γυριστρουλίξ δηλαδή?) μήπως γιατί αντιστέκεται στην Λατινική παιδεία? Αυτή φίλε και να παριστάνει πως μετέχει μέχρι Βρούτος μπορεί να φτάσει!!!!!
ΥΓ. θα διορθώσω το πρόβλημα με το κομμάτι άμεσα.