Τρίτη, 22 Απριλίου 2008


Λοιπόν θα λείψω για λίγες μέρες σε άκρως εμπιστευτική και σοβαρότατη αποστολή, θα σας την εξομολογηθώ όμως, γιατί είστε δικοί μου άνθρωποι ξεκινάμε.
Πρόκειται για την εξερεύνηση της Άνδρου? Θα προσπαθήσω να διαπιστώσω αν είναι τόσο όμορφο νησί όσο δείχνουν οι φωτογραφίες ή πρόκειται για κατευθυνόμενη πληροφόρηση? έχουν το πρώτο λόγο τα σκυλάδικα με την πρόφαση του Μπράντο? Ο Λαμπριάτης είναι νόστιμος? Η φρουτάλια είναι νόστιμη? η πρόκειται για μύθους που καλλιεργούνται έντεχνα με σκοπό την παραπληροφόρηση μας? Οι κάτοικοι είναι ευχάριστοι, καταδεκτικοί και προσηνείς ή πρόκειται για φυλή αγρίων ?
Το ρίσκο είναι μεγάλο, αλλά προκειμένου να διαπιστωθεί η αλήθεια οι κίνδυνοι θα αντιμετωπιστούν με γενναιότητα. Αν περάσει εύλογο διάστημα και δεν εμφανισθώ να αρχίσετε να ανησυχείτε. (εδώ κοτζάμ Ευριπίδη οι σκύλοι τον έφαγαν)
Θα σας μεταφέρω την πραγματικότητα χωρίς τοπικισμούς, διαστρεβλώσεις ,ασάφειες και άλλα περιττά ,μέχρι τότε να προσεύχεστε για μένα και καλό σας Πάσχα.
ΥΓ. Στη φώτο Χανιώτικη τούρτα (καμιά σχέση με γλυκό) που είναι το παραδοσιακό έδεσμα του Πάσχα για τα Χανιά. Α αφήνω και μιά
μουσική επίκαιρη και διαχρονικά υπέροχη.

1+1+1=1


Get this widget | Track details | eSnips Social DNA

Στο ανεξήγητα αισθαντικό μίγμα Παπαδιαμαντικής γλώσσας,αρχιτεκτονικής λιτότητας και εαρινής μεγαλοβδομαδιάτικης προτροπής