Τετάρτη 28 Μαΐου 2008

Επετειακό...


Σαν σήμερα, σαν αύριο...γενικά τις ήττες δεν τις λέμε, κι αν είναι να τις πούμε στραβά θα τις πούμε (φταίξαν οι κομμουνιστές και τέτοια...)

5 σχόλια:

Θερσίτης είπε...

Ναι, Γιωργο, έχεις δίκαιο. Φταίξαν οι κομμουνιστές. Αλλά να προσθέσω και έναν άλλο παράγοντα. ΔΕν είχε γεννηθεί ο άντρας, ο μάγκας, ο Έλληνας, ο μασίστας, ο καραμπουζουκλής, ο τεστοστερόνης, ο Μακεδόνας, ο Πόντιος, ο φιλαλήθης, ο... ο ... ο ... ο ...
ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!!!!!

meril είπε...

Αχ, ναι ο... Ψωμιάδης...
Καλέ! Τύχη με τα ετά σακιά έχετε (οι βόρειοι)
Θερσίτη εμάς η μαύρη ζήλεια θα μας φάει....

Στα σοβαρά τώρα. Βαριέμαι τα επετειακά προγράμματα σαν τις αμαρτίες μου. Ομιλίες δακρύβρεχτου περιεχομένου κλπ μου φέρνουν αλεργία.
Μ αρέσουν ωστόσο οι μουσικές η διαφορετικότητα στη γλώσσα οι χοροί και ό,τι άλλο επενδύει κανείς στη λέξη τόπος ή πατρίδα. Και μ' αυτή την έννοια και κείμενα μαρτυρίες ανθρώπων εποχής.
Και μου άρεσε η Ειρήνη Παπά που έχει τόσο στέρεη φωνή.
Πώς τελειώνουν βρε παιδί μου αυτές οι φωνές και μια αηχία κραυγάζουσα΄απλώνεται.....
Ωχ, συμπαθάτε με....

gyristroula2 είπε...

Ax, την πήρανε την Πόλη και την Αγιά Σοφιά κι ακόμα να ροβολήσουμε ίσα πάνω να τους την πάρουμε! Μα τι πάθατε σήμερα βρε σεις; Εγώ λέω να θρηνήσουμε πρώτα την ήττα στους Αιγός Ποταμούς, που είναι και πρόσφατη! :)))

Λορελάη είπε...

Γιώργο μου, θαυμάσιο το βίντεο! Ελεύθεροι πολιορκημένοι και Ειρήνη Παππά, τι καλύτερο; Πολλές ευχαριστίες!
Και για την ενθύμηση ευχαριστώ, γιατί είναι άλλο τα υποκριτικά δακρύβρεχτα λογίδρια και οι χυδαιότητες τύπου Ψωμιάδη και Πλεύρη, και άλλο η ιστορική μνήμη ενός λαού, όταν αυτή κινδυνεύει να υποκατασταθεί από τα κύπελλα στο ποδόσφαιρο... Είναι καλό να μη ξεχνάμε από πόσα κύματα περάσαμε, αν θέλουμε να επιβιώσουμε μέσα στην σούπα της παγκοσμιοποίησης.

giorgos_st είπε...

Θερσίτη έτσι σε θέλω και έτσι σε χαίρομαι...
Μέρη είσαι στο πνεύμα της ανάρτησης
Γυριστρούλα και συ στο πνεύμα είσαι αλλά το αρχαιοελληνικο..
Λορελάη εσύ πάλι μη τη φοβάσε τη σούπα έχεις τα σωστικά σου.