Πέμπτη 8 Μαΐου 2008

Επίδαυρος


1959 Επίδαυρος, Θέατρο Τέχνης, Κάρολος Κουν, Μανος Χατζιδάκις,Αριστοφάνης πριν γίνει του συρμού,μια ευτυχής στιγμή για το ελληνικό θέατρο. Το τι ακολούθησε είναι γνωστό! Βλέπουμε το χώρο, ακούμε τη μουσική και φανταζόμαστε το Χορό.

4 σχόλια:

. είπε...

Επειδή είμαι λίγο άσχετη...δεν καταφέρνω ποτέ να ακούσω ή να δω, δε ξέρω ακριβώς τι...στα link που βάζεις.Αν δε σου κάνει κόπο στείλε μου ένα διευκρινιστικό mail.

Σου έχω μια προσκλησούλα για παιχνίδι. Ελπίζω να μη μου αρνηθείς.Κατάλαβα ότι σου αρέσει η μουσική και ασχολείσαι με αυτήν.Γι αυτόν το λόγο σε πρότεινα να παίξεις.
Τώρα βέβαια...δε ξέρω αν σε χαλάει που θα γράψεις λίγες γραμμές παραπάνω από ότι συνήθως. Δεν ξέρω πάντως γιατί...κάτι σα διαίσθηση μου λέει ότι θα μας εκπλήξεις.
Φιλί!

Θερσίτης είπε...

Ένας στύλος του ελληνικού πολιτισμού είναι ο Κάρολος από την Πόλη. Το πολυπολιτισμικό του πρόσωπο αποτυπώνει τον πλούτο και τις πηγές του ελληνικού πολιτισμού.
Να είστε καλά.

gyristroula2 είπε...

Αχ, τρία χρόνια έχω να πάω στην Επίδαυρο. Πάμε φέτος; Τι λέει η παρέα; θερσίτη, ΔΕΝ θα μας ζητήσεις να θυμόμαστε το πρωτότυπο, έτσι;

Λορελάη είπε...

Αθάνατες στιγμές!!! Και σκεφτόμουν ακούγοντάς το, γιατί σήμερα δεν γίνονται τόσο σπουδαία πράγματα... δεν είναι που λείπουν οι ταλαντούχοι και εμπνευσμένοι άνθρωποι, είναι που ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ! Κρίμα μεγάλο...

Γυριστούλα ναι!ναι!ναι! (ο Θερσίτης θα μας το ψιθυρίζει το πρωτότυπο, εν είδει... ζωντανής μετάφρασης...:)))))