Παρασκευή, 9 Μαΐου 2008

Νύχτες μαγικές και παιχνίδι με στίχους από τραγούδια


Νύχτες μαγικές ονειρεμένες λέει ένα παλιό τραγούδι,μια τέτοια νύχτα είχα την τύχη να ζήσω στον Αγιο Λαυρέντιο του Πηλίου πέρσυ τον Αυγουστο. Συνεργασία Ψαραντώνη με Αγγελάκα, η ζωντανή απόδειξη πως η μουσική δεν έχει όρια-σύνορα-στυλ έχει μόνο κέφι και μεράκι. Με κάτι τέτοια πείθεσαι γιατί δεν τη τρομάζουν οι φουρτούνες τη δική μας ράτσα Μια φωτογραφία ίσως δε φτάνει να σας μεταφέρει εκεί, ένα μικρό βίντεο που μας θυμίζει πως τίποτα δεν πάει χαμένο ΄μπορεί να τα καταφέρει, αν όμως περιμένετε 20 λεπτά να κατέβει το περί ου ο λόγος τότε η roc πλευρά σας δεν θα χει παράπονο! Ήταν θυμάμαι η νύχτα που η χώρα καιγόταν, και μείς εκεί μέσα στο ξέφωτο του δάσους, να άκουμε τη μουσική και να βλέπουμε τις δρυάδες και τους κένταυρους γύρω μας. Το φεγγαρι αυγουστιάτικο στέγαζε όλο αυτό το σκηνικό που τώρα πια είναι και δικό σας. Αν και δεν έχω πάει στο σχολείο ούτε και ξέρω γράμματα πολλά ελπίζω να τα κατάφερα λιγάκι στο παιχνίδι που με κάλεσε η Ανασαιμιά.

4 σχόλια:

gyristroula2 είπε...

Το διάβασα 3 φορές για να καταλάβω το παιχνίδι! Α, στο καλό! Πλάκα έχει!

Θερσίτης είπε...

Εγώ πάλι δεν το κατάλαβα. Φαίνεται, είμαι βραδύνους.
Πάντως για τα λιγοστά σου γράμματα έχω τούτο να δηλώσω: Ό,τι μου πεις εσύ, Γιώργο, το θεωρώ σπουδαία κουβέντα από σπουδαίο δάσκαλο, από δάσκαλό μου. Κάποτε ίσως σου γράψω γιατί είσαι δάσκαλος. Γιατί βεβαίως εσύ δεν το έχεις καταλάβεις.

giorgos_st είπε...

Γράφεις ένα κάτι λίγων γραμμών πραγματικό ή φανταστικό (το δικό μου πραγματικό ήταν) και εντάσσεις μέσα λόγια από τραγούδια που τα επισημαίνεις για να καταλάβει ο αναγνώστης, ποιός και τι κερδίζει, θα σε γελάσω και δε θα το' θελα. Όσο για το άλλα, μην τα παραλές μωρέ φίλε.

Ανασαιμιά είπε...

Το πα!Δε το πα;
'Ημουν σίγουρη ότι θα κάνεις κάνεις κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα.'Οτι θα είναι μια έκπληξη.Δεν έπεσα έξω.Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που σε πρότεινα!
Τώρα το τι κερδίζεις...ένα ευχαριστώ που ανταποκρίθηκες στην πρόσκληση-πρόκλησή μου.
Μπορεί να μην κέρδισες τίποτα σπουδαίο,αλλά ούτε έχασες κάτι.
Φιλιά!