Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2008

Περί fados


Αυτή είναι η γειτονιά των fados η Alfama στη Λισσαβώνα
MOV00516
MOV00516.MPG
Hosted by eSnips

Το μαγαζί των fados, όχι τουριστικό παρακαλώ
MOV00525
Hosted by eSnips

και η μυσταγωγία των fados με τα φώτα σβηστά τα πηρούνια κάτω και σε ησυχία απόλυτη, γιατί όλα αυτά? γιατί λέει τα fados τραγουδούν τον έρωτα (καθόλου πρωτότυπο) και την ομορφιά της Λισσαβώνας. Εδώ τέλειωσε η ξενάγησή μας ελπίζω να μας ξαναδείτε σε κάποια από τις επόμενες (τα βίντεο θέλουν υπομονή,αν κατέβουν μιά φορά μετά ακούγονται κανονικά)

7 σχόλια:

meril είπε...

Aχ. μόνο καλημέρα θα πω γιατί πρέπει να φύγω ....(για το βίντεο μιλώ....θα το δω αργότερα)
Ταξιδευτή στα όμορφα να σαι καλά

Λορελάη είπε...

Ωραία. Η Λισσαβώνα είναι από τα μέρη που θέλω να πάω... κι αυτά τα μαγαζάκια, ελπίζω να μην έχουν γίνει σαν τα δικά μας της Πλάκας.
(Έχει αρχίσει να αποκτά κάτι το μεταφυσικό η παρέα... :)) ό,τι ετοίμαζα για να βάλω ένα κομμάτι του Πεσσόα, και τσουπ! βάζεις φάντος και Λισσαβώνα... τι να πω;)

Θερσίτης είπε...

Η σπαρακτική κραυγή της Ροντρίγκεζ είναι πάντα πολύ δυνατή.
Να ένας αφορισμός του Πεσόα που πολύ μου αρέσει, Γιώργο, και σ' τον αφιερώνω:
Κοστίζει τόσο να είσαι ειλικρινής όταν είσαι ευφυής! Είναι σαν να είσαι τίμιος όταν είσαι φιλόδοξος.
Υγίαινε, φίλε μου.

giorgos_st είπε...

Ευχαριστώ που έχετε την υπομονή και ακολουθείτε τα άλματα από το ένα στο άλλο, Λορελάη να πας, σου το εύχομαι,για το "μεταφυσικό" τι να πώ? είμαι ο πλέων αναρμόδιος να μιλήσω αλλά ωστόσο έτοιμος να πιστέψω στη μαγεία της παρέας μας
Φίλε Θερσίτη η ειλικρίνεια ναι κοστίζει στον φέροντα αλλά πιστεψέ με, τίποτα που να αξίζει τον κόπο, την ευφυια μου αρέσει πολυ να τη χαίρομαι στους φίλους, η τιμιότητα δεν δηλώνεται με κανένα τρόπο στα λόγια και η φιλοδοξία, η μόνη θεμιτή, είναι να στέκεται κάποιος στα πόδια του.

Θερσίτης είπε...

Σου εύχομαι, Γιώργο, να ικανοποιείς πάντα τη μόνη σου φιλοδοξία και να ασκείς το πνεύμα σου και μαζί να ακονίζεις τις ευαισθησίες της παρέας.

gyristroula2 είπε...

Δηλώνω ταπεινά ότι δεν κατάφερα να ανοίξω κανένα από τα δύο! Γιατίιιιιι;;;;
Όχι, μην το πείτε...

giorgos_st είπε...

Δε θα το πω βρε μη φοβάσε, αλλά άνοιξε το θα ακούγετε με διακοπές σπάει νεύρα, πήγαινε στην κουζίνα πιές ένα νερό και όταν επιστρέψεις ακουσέ το, δηλαδή με 2 νερά είναι όλα οκ.