Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2008

Μετά το saloon το moon


Αλαμπάμα σήμερα (δεν έχετε κανένα στοιχείο για να το αμφισβητήσετε ) και η φωλιά και τα λελέκια του αμερικάνικου νότου ,από κάτω το σαλούν με το καν-καν , τα κορίτσια, οι πιστολέρο, και η ΠΟΤΙΣΤΡΑ...
Get this widget | Track details | eSnips Social DNA

8 σχόλια:

Λορελάη είπε...

Ωραία η Αλαμπάμα με τον καταγάλανο ουρανό της, τα λελέκια της και το νεοκλασσικό της. Φαντάζομαι κι εσένα στο σαλούν με τους πιστολέρος να πίνεις μπυρες, όσο για την ποτίστρα, μάλλον θα έχεις παρκάρει τη Ντόλυ σου, ίσως και το αγαπημένο σου βατραχάκι :))
(το τραγούδι δυστυχώς δεν μπόρεσα να το ακούσω, αλλά κάτι σε καν-καν υποθέτω για να δέσει με το σκηνικό... ή μήπως το "πίνω μπυρες, πίνω μπύρες, πίνω μπύρες" :)))

meril είπε...

Μ' αρέσει ο τίτλος. (Γενικά μ' αρέσουν οι τίτλοι σου)Έχεις βάλει το σαρκαστικό σου σήμερα....
Καλά. Άσε με απέξω απόψε...

giorgos_st είπε...

λορελάη το τραγούδι είναι το alabama song Των Μπρεχτ-Βαίλ με τη φωνή της Μελίνας όταν επιστρέψεις στο Αστυ θα το ακούσεις. Χαίρομαι που σου άρεσε η alabama όσο για την ποτίστρα πρόσεξε είναι απειλή... για όλους μας.

giorgos_st είπε...

Μέρη καλή μου αύριο θα είναι μιά άλλη μέρα...

Λορελάη είπε...

Γιώργο, επέστρεψα. Απλώς δεν μπορώ να ακούσω το τραγούδι (άγνωστοι αι βουλαί του... λάπτοπ μου)
Την απειλή της ποτίστρας δεν την κατάλαβα... γιατί να μας δέσεις όλους απ' έξω -και τον εαυτό σου!!!- και να μην μπούμε στο σαλούν να πιούμε κανένα ακουαρδιέντε; Να ρίξουμε και κανέναν χορό (ε, Γυριστρούλα;)Τόοοοοοοσο κακός πιά; :)))

giorgos_st είπε...

Λορελάη γύρνα στην ανάρτηση 24 Ιαν.και δες όλα τα σχόλια,δεν κυτάμε όπως στα συρτάρια πανω-πάνω ρίχνουμε μιά ματιά και παρακάτω...

giorgos_st είπε...

Συγνώμη 23 ιαν. ήθελα να πω.

gyristroula2 είπε...

Σιγά μη χορέψω στο σαλούν του καν καν, λορελάη, ούτε βιολιά έχει, ούτε ένα πιάνο της προκοπής. Μόνο Μπρεχτ! Του Μικρούτσικου νόμιζα ότι είναι αυτό το τραγούδι, η άσχετη! Καλά, καλά πέφτω μόνη μου, δεν χρειάζεται!