Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2010

Ας ξεκινήσουμε χαμογελώντας...

Ο παρακάτω διάλογος μεταξύ αμερικανών και ισπανών είναι πραγματικός, σύμφωνα με αυτούς που τον δημοσιοποίησαν, και καταγράφτηκε από το κανάλι 106 (Finisterra/Galicia) των Θαλάσσιων Επικοινωνιών.

Ισπανοί: "Εδώ Α-835, για να αποφύγετε την σύγκρουση παρακαλώ αλλάξτε την πορεία σας 15 μοίρες βόρεια. Αυτή τη στιγμή βρίσκεστε 25 ναυτικά μίλια μακριά και κατευθύνεστε ακριβώς κατά πάνω μας".

Αμερικανοί: "Αλλάξτε εσείς την... πορεία σας 15 μοίρες νότια".

Ισπανοί: "Αρνητικόν! Επαναλαμβάνω, αλλάξτε πορεία 15 μοίρες βόρεια".

Αμερικανοί: "Σας ομιλεί ο πλοίαρχος σκάφους των ΗΠΑ, αλλάξτε πάραυτα την πορεία σας 15 μοίρες νότια".

Ισπανοί: "Την υπόδειξή σας δεν την βρίσκουμε ούτε λογική ούτε εφικτή. Εάν δεν θέλετε να προσκρούσετε επάνω μας, αλλάξτε την πορεία σας 15 μοίρες βόρεια".

Αμερικανοί (Με υψωμένη φωνή): "Σας ομιλεί ο πλοίαρχος Richard James Howard του σκάφους USS Montana του δεύτερου σε μέγεθος αεροπλανοφόρου του στόλου των ΗΠΑ. Εχουμε μαζί μας δυο αντιτορπιλικά, καταδιωκτικό αεροσκάφος και τέσσερα υποβρύχια. Επιπλέον έχουμε την υποστήριξη καταδρομικών. Δεν κάνω ΥΠΟΔΕΙΞΗ αλλά σας ΔΙΑΤΑΖΩ! Αλλάξτε πορεία 15 μοίρες νότια, σε αντίθετη περίπτωση θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ασφάλεια του στόλου μας. Πάραυτα, τσακιστείτε και αλλάξτε πορεία"!

Ισπανοί: "Σας ομιλεί ο Juan Manuel Salas Alcantara, εδώ είμαστε δυο άτομα. Εχουμε μαζί μας ένα σκύλο, το βραδινό μας φαγητό, δυο μπουκάλια μπύρα και ένα καναρίνι. Το καναρίνι κοιμάται αυτήν την ώρα. Επιπλέον μας υποστηρίζει ο ραδιοφωνικός σταθμός Cadena Dial de La Coruna. Σας ομιλούμε από τον φάρο με αριθμό Α-853 των ισπανικών ακτών Finisterra Galicia και σας γνωστοποιούμε ότι δεν έχουμε πρόθεση να μετακινηθούμε. Δεν έχουμε ιδέα αν είμαστε ο μεγαλύτερος ή ο μικρότερος φάρος των Ισπανικών ακτών. Μπορείτε να προβείτε σε όλες τις γ****ένες απαραίτητες ενέργειες για την γ****ένη ασφάλεια του σκάφους σας που σας επαναλαμβάνω κατευθύνεται ολοταχώς προς τις βραχώδεις ακτές μας. Αλλά και πάλι επιμένουμε και σας υποδεικνύουμε να αλλάξετε την πορεία σας 15 μοίρες βόρεια".

4 σχόλια:

Θανασης Ξ. είπε...

Καλή χρονιά Γιώργο..

Καλά, η συνομιλία αμίμητη. Καθόλου απίθανο να είναι πραγματική..
Άλλωστε από αρχαιοτάτων χρόνων είναι γνωστό πως η μ....κία δεν πάει στα βουνά ! Στους ...πλοιάρχους πάει χα χα χα...

Λορελάη είπε...

χαχαχαχαχαχαχαχα
Μπράβο Γιώργο! τα κατάφερες και μ' έκανες να γελάσω πράγματι, και το είχα ανάγκη, γιατί αυτή η Πρωτοχρονιά δεν μου πήγε και τόσο καλά...
Δεν μας είπες όμως, τι έγινε τελικά; την άλλαξαν την πορεία;;;:)))) (δεν αντέχω στην ιδέα να είδε το κακόμοιρο το καναρινάκι που κοιμόταν του καλού καιρού να έρχεται ένα αεροπλανοφόρο κατά πάνω του!!!)

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! με πολλή αγάπη και όσο γίνεται περισσότερο γέλιο!

meril είπε...

Kαλή χρονιά παιδιά
που δεν το βλέπω δηλαδή αλλά επειδή είθισται...

giorgos_st είπε...

Θανάση καλη χρονιά και σε σένα...
Η συνομιλία και βέβαια είναι πραγματική άλλωστε είναι γνωστό πως η μ...κία έχει μόνιμο τόπο κατοικίας τον Νέο Κόσμο.
Λορελάη και γω γέλασα μέχρι δακρύων όταν το διάβαζα, χαίρομαι που γελάσαμε μαζί,εσύ ως καναρινομάνα τον νιώθεις τον καημό του πουλερικού...
Μέρη το μόνο που μας σώζει είναι ο σαρκασμός (έως και αυτοσαρκασμός) των πάντων.
Καλή φώτιση σε όλους μας...