Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Ντροπή...

Ντροπή, σε τηλεδημοσιογράφους, υπουργούς,κυβέρνηση,αξιωματική αντιπολίτευση,αγανακτισμένους πολίτες αλλά και σε όλους μας που ανεχόμαστε αυτή την κουβέντα και τις λύσεις που δρομολογούνται για τους μετανάστες. Ντροπή να σέρνονται όλοι αυτοί πίσω από τους καρατζαφεροφασίστες.
To tragoudi twn gy...

5 σχόλια:

gyristroula2 είπε...

Αυτά είναι τα παρεπόμενα των ευρωεκλογών και της ακροδεξιάς διαρροής, Γιώργο. Αυτό που με φοβίζει προσωπικά είναι ότι ανοίγουν ασκοί και νομιμοποιούνται ξενοφοβικά αντανακλαστικά, που ήτανε σε...ημιπαρανομία μέχρι τώρα.

Θερσίτης είπε...

Άμα κλείσεις την τηλεόραση, εξαφανίζονται και οι φασίστες. Μπορεί όμως κανείς να σβήσει την τηλεχωματερή; Εγώ κι εσύ ναι. Άσε τους υπόλοιπους να λύσουν τα υπαρξιακά τους μόνοι τους.
Καλημέρα.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί κανείς δε σκέφτεται ότι, αν οι μετανάστες γύριζαν στην πατρίδα τους, το δίκαιο θα ήταν να επιστρέψουν στην Ελλάδα και όλα τα εκατομμύρια των απόδημων Ελλήνων. Και τότε όχι μονάχα θα γεμίζανε οι πλατείες και τα σοκάκια, αλλά δε θα είχαμε και κανέναν να δουλεύει ανασφάλιστος με γελοία ποσά.

meril είπε...

Παιδιά τα πράγματα δεν είναι απλά.
Θέλω να πω στα λόγια είναι όλα εύκολα
Έχει γεμίσει ο τόπος δυστυχισμένους πεινασμένους
Έχω ήδη περιγράψει το περιστατικό με το Σομαλό που έπεσε κάτω στα τέσσερα- ψάχνοντας για κουφέτα
μόνο που το περιστατικό δε συνέβη μέσα στο καφέ μπροστά σε εργαζόμενους που θα πήγαιναν στη δουλειά τους, αλλά μπροστά στον άγιο Αντρέα μπροστά σε ένα σωρό καλοντυμένο παρφουμαρισμένο κόσμο.
Τι συναισθήματα άραγε να γεννήθηκαν στην ψυχή αυτού του εξαθλιωμένου ανθρώπου -δυο μέτρα άντρας- να απλώνει το χέρι...
Αν ήμουν εγώ μπορεί και να θελα να βάλω μια φωτιά να κάψω -νομίζοντας- την αδικία....
Ο Καρατζαφέρης επενδύει στο φόβο
οι λοιποί;

giorgos_st είπε...

Γυριστρούλα εμένα με θλίβει αυτή η "νομιμοποίηση"και κάτι ακόμα σκέψου πόσο ακυρώνεται η δουλειά σας.
Θερσίτη από την τηλεόραση μπορεί να εξαφανίζονται αλλά εμφανίζονται σαν αγανακτισμένοι πολίτες στον Αγ.Παντελεήμονα.
Αurora Borealis καλώς ήρθες, ξέρεις ένα σύντομο ανέκδοτο? Ελληνας ρατσιστής! Λες άμα κλείσουν τα σύνορα να μην μπορέσουν να επιστρέψουν τα λαμόγια της Ζήμενς?
Μέρη σίγουρα αυτό που περιγράφεις και άλλα χειρότερα συμβαίνουν κάθε μέρα, ιδιαίτερα στην πόλη σου.Γύρω στο 700 μ.χ. μετά από μιά σειρά νικηφόρων πολέμων οι Άραβες βρέθηκαν να έχουν πάρα πολλούς αιχμαλώτους είναι εντυπωσιακά τα μέτρα που έλαβαν για να τους ενσωματώσουν στην κοινωνία τους, μαθήματα πολιτισμού πριν από 1500 χρόνια.