Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Μάης ο Μακεδονικός



09 Ρωτα ρω τα ρω Unknown Album (28 12 2002 11 10 24 πμ) Κυπουργος Νικος
09 Ρωτα ρω τα ρω U...
Hosted by eSnips

Εδώ στα Βόρεια η Άνοιξη έρχεται αργά και δύσκολα, δεν βιάζεται όπως γίνεται στο Νότο, είναι σε χαμηλούς τόνους, δεν κραυγάζει και επισης είναι σύντομη, μέχρι να την καλο-καταλάβουμε έχει φύγει. Λέτε να την παραπέμψουμε? γιατί τους άλλους που σε τίποτα δεν της μοιάζουν απ'ότι βλέπω τους κρατάμε!

4 σχόλια:

gyristroula2 είπε...

Καλημέρα κι από δω. Ούτε στο νότο δεν ήρθε ακόμα η άνοιξη, Γιώργο, ή μάλλον πάει κι έρχεται σαν τους αναποφάσιστους των γκάλοπ και τους...ακριβοθώρητους μπλόγκερ.

Λορελάη είπε...

Γιώργο! Μας έλειψες! Πολύ!
Όχιιιιιιιιι. Μια άνοιξη μας έμεινε, αν την παραπέμψουμε χαθήκαμε! (αν και μου φαίνεται ότι έχει μισοπαραπεμφθεί από μόνη της... σιχτίρισε φαίνεται κι αυτή...:))
Πάλι με εκπλήσσει το κομμάτι. και πάλι μας αφήνεις στο σκοτάδι. Γιατί δεν βάζεις βρε παιδί μου τους συντελεστές;;;;;;;; αμάν πια :))))

giorgos_st είπε...

Καλά δεν κατάλαβες Γυριστρούλα πως σκέφτομαι να το κάνω συνδρομητικό το blog και τώρα είμαι στη φάση της οικονομικοτεχνικής μελέτης από την οποία θα προκύψει το ποσό της συνδρομής σας?
Λορελάη μου το μόνο που ξέρω είναι πως είναι του Νίκου Κηπουργού η μουσική, για περισσότερες πληροφορίες ασήμωσε μάτια μου!!!

Θερσίτης είπε...

Χαιρετώ τον αδελφό και δάσκαλό μου εκ θεσσαλονίκης. Γράψε τίποτε, ρε Γιώργο, στη Γυριστρούλα, γιατί δεν μπορώ να μπω στο μπλογκ της τόσο φορτωμένο που το έχει. Και τέρμα οι τεμπελιές. Αρκετά. Είδες στα ΝΕΑ το ρεπορτάζ για τους εργαζόμενους ψυχικώς πάσχοντες; Τρανή απόδειξη ότι η αποασυλοποίηση είναι η λύση.