Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

Έκθεση

Ρίξτε καμιά ιδέα να ξορκίσουμε το κακό. Σήμερα θα ασχοληθώ με ένα πρόβλημα που αφορά μόνο εμένα και κανέναν άλλο. Μεσημέρι 3 με 5 στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης η Δημοτική Αστυνομία βρήκε μόνο και απροστάτευτο το καημένο το αυτοκίνητο μου παρκαρισμένο στην άκρη του δρόμου να με περιμένει υπομονετικά, το σήμα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση δεν στάθηκε ικανό να με τρομοκρατήσει,έχουμε και την παλληκαριά (ή την κουζουλάδα) μέσα μας εμείς οι Κρητικοί εδώ που τα λέμε! Το αποτέλεσμα ήταν μια πινακίδα λιγότερη (την άλλη θέλουν να την πάω μόνος μου, άκου απαίτηση?) και μια κλήση αξίας 40 ευρώ.Ανεξάρτητα από την τελική έκβαση της υπόθεσης που θα έχει η αυριανή διαπραγμάτευση μαζί τους, από σας θα ήθελα τις 5 πρώτες σκέψεις που σας ήρθαν στο νου από αυτή την εκατό τοις εκατό αληθινή ιστορία μου.
Το βίντεο το βάζω για να μην είμαστε εκτός τόπου και χρόνου.
Μπόρείτε να το δείτε και σαν θέμα για έκθεση...

6 σχόλια:

Λορελάη είπε...

1. Μα κι εσύ στην παραλιακή χριστιανέ μου!
2. Μη τους πας την πινακίδα. Έτσι να σκάσουν!
3. Πες τους μια ωραία αληθινή, ψεύτικη ιστορία: π.χ. η ανάπηρη μητέρα σου χρειάστηκε επειγόντως η καημένη τουαλέτα... κλπ. κλπ.
4. Δεν πιστεύω να μην έρθετε στην Αθήνα γι' αυτό τον λόγο;;;
5. Έλα, μην κλαις... θα περάσει κι αυτό

:)))))) φιλιά

gyristroula2 είπε...

Φταις εσύ που δεν είχες αφήσει κάπου εμφανώς ένα κρητικό μαυρομάνικο, μια κουμπούρα, ένα κεφαλομάντηλο, ένα στιβάνι βρ' αδερφέ! Τώρα σκάσε και πλήρωνε!

meril είπε...

Εγώ τώρα η κακίστρω

1. Αααχ φχαριστήθηκα....

Μετά από σκέψη (ναι σκέφτομαι κιόλας)
2.Καλά ήθελε να πουλήσει μαγκιά δίχως τα απαραίτητα;

Μετά από περισσότερη σκέψη
3. 40 ευρώ μόνο;

ΚΑΙ μετά
4. Σιγά μωρέ τι έκανε πια;

Και πιο μετά
5.Να ρθω να καθαρίσω για πάρτη σου;

. είπε...

Μωρέ το αμάξι σου ήταν που δημιούργησε όλο αυτό το μποτιλιάρισμα στην παραλιακή γύρω στις 3,30 που πέρασα από κει;

Θερσίτης είπε...

Omnia explicantur.
Reus reum non facit.
Crimen solum tuum erat,
tuaque erit redemptio.
Ab imo pectore salutationes.

giorgos_st είπε...

Ήρθε η ώρα της διόρθωσης.
Η Λορελάη παρηγορητική,αντιδρά στην εξουσία, ευρηματική και με ανησυχία για το ταξίδι στην Αθήνα. Αν ήσουν ζώο θα ήσουν γάτα.
Γυριστρούλα.Δεν με πείθεις πως συμπάσχεις, μάλλον κοροϊδεύεις.Αν ήσουν ζώο θα ήσουν το σπουργίτι του Αρκά.
Μέρη το κακίστρω δεν πείθει ούτε εσένα την ίδια, αν ήσουν ζώο θα ήμασταν στην ίδια αγέλη αλλά θα με αμφισβητούσες συνέχεια.
Ανασαιμιά προδόθηκες τελικά εσύ ήσουν που με κάρφωσες,αν ήσουν ζώο θα ήσουν το έξυπνο πουλί που πιάστηκε από τη μύτη, κάτι σαν κοτσύφι που δεν μπορεί να κρύψει το κίτρινο ράμφος
Θερσίτη για πάρτη σου κατέβηκαν λεξικά, βιβλιογραφίες και γραμματολογίες,αν ήσουν ζώο θα είχες εξαφανιστεί (litinovrondosavrus,αρχαίο ζώο της ιταλικής χερσοννήσου που δεν υπάρχει πιά), δεν είναι πάντα αντίστοιχα τα εγκλήματα με την εξαγορά τους.
Η βραχονησίδα έδωσε προφορικά και συμπαράσταση καμιά, κατανόηση καμιά,τιμωρητική και πάντα με την εξουσία, αλλά για να είμαστε και δίκαιοι ανέβηκε 5 ορόφους με τα πόδια για να φέρει τις πινακίδες,αν ήταν ζώο θα λέγονταν coroϊdus apotelesmaticus.
Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή.