Σάββατο 23 Αυγούστου 2008

Τραγούδισματα


Get this widget | Track details | eSnips Social DNA

H γλώσσα Παπαδιαμάντης το τραγούδισμα από την Καγιαλόγλου χαριτωμένο και οι τραγουδιστές ακούραστοι χωρις να τους απασχολεί το ακροατήριο, απλά τις λίγες μέρες που έχουν στη διάθεση τους είναι αποφασισμένοι να τις περάσουν τραγουδώντας, 17 χρόνια περίμεναν γι'αυτό!

10 σχόλια:

gyristroula2 είπε...

Τι ωραία τζιτζικάκια! Τα έπιασες μετά; Συγνώμη...αντανακλαστικό από παλιές κακές συνήθειες...

giorgos_st είπε...

Αυτά είναι μέγαθος XXXL όσο για τις παλιές κακές συνήθειες...άμα σου πω τι τους καναμε όταν ήμασταν παιδιά θα χάσεις πάσα ιδέα για μένα...

meril είπε...

Mπορώ να φανταστώ δίχως να επιστρατεύσω τη φαντασία μου...
Άλλωστε ως μικρή αδερφή πάντα σε παιρνα το κατόπι να μάθω του κόσμου τα μυστήρια...

Λορελάη είπε...

Κι εμείς! κι εμείς τις μέρες μας να τις περνάμε τραγουδώντας! Δηλαδή πιο έξυπνα είναι τα τζιτζίκια;;;...ορίστε μας! :)))

giorgos_st είπε...

Αφού βρε Μέρη ήταν αγορίστικα παιχνίδια και δε σε άφηνα να έρχεσαι, πάντος μισή κουβέντα είπες και η gyristroula εμφανίστηκε...έχεις κανένα μαγικό λυχνάρι? Τωρα μπορώ να λείψω για λίγες μέρες ήσυχος, σ'αφήνω σε καλά(?) χέρια,λίγη ακόμα θάλασσα και πίσω.

giorgos_st είπε...

Καλά Μέρη σίγουρα έχεις μαγικό λυχνάρι! είδες τι έγινε? εμφανίσθηκε και ο έτερος Καππαδόκης. Καλώς τηνε ότι παράπονα έχεις από τις διακοπές σου σε μένα.

meril είπε...

Τι έκανε λέει; Θα ξαναφύγεις;
Αχ, πλανεύτρα θάλασσα...

Και σιγά που νόμιζες πως δεν ερχόμουνα...
Στα κρυφά σ' έβλεπα τι νόμιζες;

Έι κορίτσια! Έι! Ρίχτε βλέφαρο στις πτωχές κόρες...

Θερσίτης είπε...

τους φλύαρους ποτέ δεν τους αγαπούσα. Κι εδώ βλέπω πολλή (όχι πολύ) φλυαρία. ΠάντΩς Γιώργη στα νιάτα σου είχες επαφή με τη φύση, όπως φαίνεται. Μέχρι και τα τζιτζίκια αναγνωρίζεις. Τζίτζιφα όμως είχες στη γειτονιά σου; Εγώ είχα και μάλιστα σε γειτονιά του Πειραιά, όχι στην εξοχή.

giorgos_st είπε...

Χωριατάκι όπως με έλεγαν υποτιμητικά τα άλλα παιδιά στο γυμνάσιο, μακάρι να γινότανε να την είχα και τώρα!!! Όσο για τη φλυαρία το πρόσεξα γένος θηλυκό.

meril είπε...

Ας γελάσω τρις
Χα! Χα! Χα!