Τρίτη 12 Αυγούστου 2008

Το δώρο της Μέρης


Σήμερα θα ταξιδέψουμε στα Χανιά για να επισκευθούμε το σημαντικότερο μνημείο της Κρήτης!!! Εμείς οι κρητικοί υποκλινόμαστε μπροστά στην ομορφιά και στη λιτότητα που κοσμεί την πόλη των Χανίων αλλά και ολόκληρη την Κρήτη.΄Το πετυχημένο πάντρεμα Μικρασιάτικής τέχνης και Κρητικής διατροφικής αντίληψης γίνετε μέσα σ'αυτό το μαγαζί εδώ και πολλά- πολλά χρόνια. Η ανάρτηση αφιερώνετε στη φίλη μου τη Μέρη που αν και άπιστος Θωμάς γνωρίζει κατά βάθος την αλήθεια,εσείς οι άλλοι μην παραλειψετε να τιμήσετε τον χώρο με μια επίσκεψη σας κατά προτίμηση πρωί-πρωί μόλις φτάσει το καράβι.Ευχαριστώ και το φίλο κλεάνθη
που ανέλαβε την ευθύνη της αποτύπωσης και της μεταφοράς στα ξένα του μνημείου

7 σχόλια:

meril είπε...

Η εκτός blogs παραμονή μου δε μου επιτρέπει να αναλώνομαι σε δικτυακές μάχες (με τι εφόδια άλλωστε;)
Προτιμώ συνεπώς να χαρώ το δώρο μου
(ευχαριστώ για το Σκουλά)και να πω...
Να πω λέγω ότι επιφυλάσσομαι δια τα ανάλογα.....

Λορελάη είπε...

Να μας ζήσει η Κρήτη λοιπόν!!!
(με κάνετε να ζηλεύω βρε παλιόπαιδα! Ποια; μια αρκαδινή-σπαρτιάτισσα! φιλιάαααααα:)))

giorgos_st είπε...

έλα βρε Λορελάη Δωρικά φύλα είμαστε όλοι όχι σαν κάτι άλλους Ίωνες που την έχουν κάνει, Μέρη η σιωπή είναι χρυσός, καλά κάνεις και δεν τεντώνεις το σχοινί.

Cookie είπε...

Δεν έχω πάει ποτέ Κρήτη. Αλλά μου αρέσει πολύ η μουσική σας :) Μόνο αυτό μπορώ να πω... η εντελώς με το θέμα άσχετη... :)))

Να περάσετε όμορφα και.. τα λέμε!...

Καλό βράδυ :)

meril είπε...

Η σιωπή είναι χρυσόοοος;
Αχ, έχε χάρη έχε χάρη που απέχω....
Πρόσεξε καημένε καημένε στο παρα τσάκ είμαι...

Θερσίτης είπε...

Δεν αφήνεις τα λαογραφικά και τις γκρίζες διαφημίσεις, να πιάσεις κανένα θέμα για προβληματισμό; Εδώ ο κόσμος καίγεται κι εσύ για μπουγάτσες μιλάς! Ας όψεται η παλινδρόμηση! Θύμισέ μου, Γιώργο, κάτι. Εσένα οι παππούδες σου μιλούσαν ελληνικά ή ήταν βέροι Τουρκοκρητικοί; Οι δικοί μου -13 γενιές- έζησαν στο φανάρι. Κάποιος λέγεται πως ήταν και πορφυρογέννητος.
Θερσίτης, Μέγας Λογοθέτης της Αυλής.
Καλή δύναμη και στους δυο σας.

giorgos_st είπε...

Καλώς τον φρέσκος και ξεκούραστος μου φαίνεσαι θερσίτη μου αλλά προς τι το προβοκατόρικο ερώτημα? Αφού το ξέρεις μόνο κρητικοί υπάρχουν ανεξάρτητα που ζουν, μόνο κρητικοί.
Κουρδιστό δαμάσκηνο να πάς και να εμπλακείς και με το πρόγραμμα προαγωγής αυτοβοήθειας για άτομα με ψυχιατρική εμπειρία που υπάρχει στα Χανιά. Να δείς την Κρήτη όχι σαν τουρίστας αλλά με τη ματιά ενός ανθρώπου που θέλει να γνωρίσει τόπο και ανθρώπους.
Μέρη πρέπει να είμαστε ενωμένοι νομίζω πως ο Θερσίτης μας κοροϊδεύει...