Δευτέρα 5 Μαΐου 2008

Πόσες γάτες βλέπετε?




Οι γάτες των νησιών, μου ήταν πάντα ιδιαίτερα συμπαθείς, ίσως γιατί η θάλασσα που περιβάλλει τα νησιά είναι ένα μέσο υδάτινο και άρα καθόλου φιλικό στις ίδιες, είναι δηλαδή κατα ένα τρόπο εγκλωβισμένες άλλο αν δεν το γνωρίζουν οι ίδιες, παράλληλα ο τρόπος που λιάζονται και τεμπελιάζουν στον αδυσώπητο ήλιο του Αιγαίου ή ξεπροβάλουν από τα ασβεστωμένα στενά δίχως ποτέ να αναρωτιούνται κατά που να πάνε! τις κάνει ακόμα συμπαθέστερες σε βαθμό που δύσκολα δεν υποκύπτω στον πειρασμό να τις φωτογραφίσω χωρίς να ενδιαφέρομαι αν θα βγεί πετυχημένη ή όχι η φωτογραφία.

11 σχόλια:

gyristroula2 είπε...

Οι γάτες μας δεν τεμπελιάζουν, κύριε! Πώς σου ήρθε αυτό; Την ώρα που λιάζονται μαζεύοντας κοσμική ενέργεια σε διδάσκουν πώς να υπάρχεις, πώς να ζεις. Επειδή δεν σου ζήτησαν δίδακτρα δηλαδή;

giorgos_st είπε...

Δεν απάντησες όμως στην ερώτηση ποσες γάτες βλέπεις στις 2 φώτο? Κατά τα άλλα συμφωνώ μαζίσου ως προς το τι ακριβώς διδάσκουν!!!

gyristroula2 είπε...

Συνολικά τρεις, γιατί, έχει κι άλλες;

giorgos_st είπε...

Ναι 3 δηλαδή 21 ψυχούλες.

. είπε...

Γιωργή μου η σχέση μου με τις γάτες...δεν είναι και οι καλύτερες.
Μακρυά κι αγαπημένες που λένε.
Λατρεύω τα ζώα,έχω σκύλο,αλλά αμα με πλησιάσει γάτα...δε ξέρω κάτι παθαίνω.Να 'μουν σκύλος(ή σκύλα)λες στη προηγούμενη ζωή μου;
Το πόσες γάτες είναι το είπες ήδη.
Το τραγούδι...κομματάρα!

Καλό σου βράδυ!

giorgos_st είπε...

Βρε Ανασαιμιά αν ήσουν σκύλος όπως λες δεν θα σε πλησίαζαν οι γάτες εκτός και αν είχαν τάσεις αυτοκτονίας!!! ευχαριστώ ετεροχρονισμένα και για τις ευχές πασχαλινές και μη.

Λορελάη είπε...

Χωρίς μεγέθυνση βέβαια δεν βλέπεις καμμια γάτα!:))) Αλλά η πρώτη φωτογραφία ειδικά είναι εκπληκτική!!!!! Ακριβώς αυτο κάνουν που λέτε, μας διδάσκουν! Κι εγώ θέλω επειγόντως να ΖΗΣΩ ΕΤΣΙ!!! Δεν θέλω άλλο να είμαι άνθρωπος! Νεράιδα κάνε κάτι!!!
Το τραγούδι ύμνος Γιώργο! φιλιά

meril είπε...

Λοιπόν και γω (ομολογώ)δεν μπήκα στη διαδικασία να μετρήσω καμιά γάτα......
Απλά τις φχαριστήθηκα όπως και το άσμα βεβαίως βεβαίως....

gyristroula2 είπε...

λορελάη...μα είσαι γάτα. 100 στρώσεις ποίηση δεν μπορούν να κρύψουν τη γατίσια σου ύπαρξη. Μεταξύ κατεργαρέων...

giorgos_st είπε...

Στις 20.30 σερβίρονται wiscats.

Θερσίτης είπε...

Η επαφή με τις γάτες επιβάλλεται σε ορισμένους εφτάψυχους και αιωνίως μεταμφιεζόμενους. Ο Μάλαμας πολύ αγαπημένος όπως και η μελίνα. Αλλά με τόσο μέικαπ έγινε αγνώριστη.