Παρασκευή 2 Μαΐου 2008

Που θα πάει θα σας συγκινήσω...


Παπαδιαμάντης σήμερα μήπως και κερδίσω την συμπάθεια της παρέας...αφού όλα τα άλλα δεν πείθουν για την αλήθεια μου, βάζω τα μεγάλα μέσα και θα τα συνεχίσω, μέχρι να ομολογήσει ο ένοχος...Θερσίτη ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη.
λόγος και εικόνα

7 σχόλια:

meril είπε...

Θα... τα... συνεχίσεις;
Τόσο δυνατά; (συμφέρει νομίζεις ν' αλλάξει η γνώμη μας;)

Λορελάη είπε...

Κολλάει, βρε φαρμακόγλωσσε! κολλάει!!!!
ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΩ! (κατόπιν στυγνού εκβιασμού!) τα αυγά ήταν κατακόκκινα! Δεν ήταν πανέμορφα και πρωτότυπα ροζ-σωμόν-λιλά με σχεδιάκια πολύ αρτιστίκ! Ήταν κάτι κόκκινα συνηθισμένα αυγά απ' αυτά που φτιάχνουν όλοι!
Εντάξει; Ευχαριστήθηκες τώρα; Άντε, κάνε τώρα τις απαραίτητες ευχές και ευλογίες να ξανδουλεύει η σύνδεση... (γυριστρούλα μου, η ανάγκη...)

Θερσίτης είπε...

Βλέπω πως σταδιακά αποκτάς την πειθώ σου. Άργησαν κιόλας. Με την ευκαιρία, στείλε μου και τα τριάκοντα αργύρια που μου έταξες. Δύο ταχυδρόμοι ήρθαν αλλά η αμοιβή μου καθυστερεί.
Καλό μήνα και πάλι. Και όποιος αντέξει.

gyristroula2 είπε...

Εντάξει...( ως χαμηλοβλεπούσα και σεμνή κόρη), εγώ τα...έφτιαξα αυτά τα υπέροχα αυγά, ολομόναχη, εγώ και η έμπνευσή μου...(αχ, άλλος ένας τέτοιος Παπαδιαμάντης και θα ομολογήσω και το...προπατορικό αμάρτημα, οσονούπω...)

giorgos_st είπε...

Και τώρα ακούστε την αλήθεια. Αυτά τα αβγά είναι από ειδικού τύπου κότες που τα γεννούν έτσι ροζούλια, σαν διαστάυρωση κότας με πανζάρι και τα πήρα από οικολογικό κατάστημα της Θεσσαλονίκης. Τα μετέφερα στην Ανδρο όπου πράγματι εντυπωσίασαν, οι τοπικές αρχές (δήμαρχοι κ.λ.π.)εξέφρασαν τον θαυμασμό τους και δήλωσαν πως από τον επόμενο χρόνο θα επιβάλουν σε όλα τα νοικοκυριά τον συγκεκριμένο τύπο αβγών γιατί λέει θυμίζουν συνασπισμό.

giorgos_st είπε...

Θερσίτη μου είχες δώσει λάθος αριθμό λογαριασμού, δώσε εκείνον του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος...

gyristroula2 είπε...

Παραδίνομαι! Δεν παίζεσαι!