Δευτέρα 31 Μαρτίου 2008

Από μακρυά κι'αγαπημένοι ή από κοντά και πάλι αγαπημένοι?


η μουσική σήμερα από κάποιο άγνωστο φίλο που ακούει πανω κατω τα ίδια με μας, ας είναι καλά. Σας έστειλα και κάτι άλλο που μ'άρεσε από το shopping των Αθηνών, αλλά αυτό που πιό πολύ μ'άρεσε ήταν το κλίμα μας,που δε χορταίναμε ο ένας τον άλλο, που δεν μας ένοιαξε αν ο τόπος ήταν όμορφος( που ήταν πανάθλιος εδώ που τα λέμε). Ξανά ευχαριστώ και καλωσορίζω την Κυρία Γεωργία, που έχουμε και το ίδιο όνομα, και να χαίρετε για την θυγατέρα που έχει. Σε συγχαίρω για την κόρη και για το μερτικό που σου αναλογεί. Ε εσεις οι υπόλοιποι μην ζηλεύετε, θα έρθει και η σειρά σας.

9 σχόλια:

gyristroula2 είπε...

Α, καλώς τονε κι ας άργησε! Ωραία, μπήκα πρώτη, στρογγυλοκάθομαι, κόβω και ένα λουλουδάκι-παρντόν-κερνιέμαι και μουσική...σα στο σπίτι μου. Καλώς σε βρήκαμε, giorgo μας.

meril είπε...

Άντε βρε παιδί μου! Κοντέψαμε να πάθουμε οι ανθρώποι.....

Θερσίτης είπε...

Υπέροχη μουσική από δύο υπέροχους ανθρώπους για εμάς την παρέα. Καλώς τους. Μούσχουρη και Μάνος, κλασικός συνδυασμός.

Λορελάη είπε...

Επιτέλους! Ήρθε ο κόσμος στη θέση του!!!!!!

giorgos_st είπε...

¨οχι απλά ήρθε στη θέση του, εδώ έχουμε και νέο νησιώτικο σύμπλεγμα! Χαιρομαι που σας βρίσκω σε κέφι και καλή διάθεση, όταν γίνω σοφός θα γράψω ένα πόνημα για την ψυχοτρόπα δράση της καλής παρέας! και μη πει κανένας "τώρα κάτι μας είπε αυτός!" γιατί τον έφαγα! Ξέρετε ποσοι πουλάνε τα αυτονόητα? και τα σερβίρουν και για σοφίες?

Θερσίτης είπε...

Εγώ, Γιώργο, επίτρεψέ μου να δηλώσω εσαεί μαθητής σου. Κι ο μαθητής που αγαπά το δάσκαλό του είναι δεμένος επιζωής (=ισοβίως στα κορφιάτικα του προπερασμένου αιώνα)μαζί του.

giorgos_st είπε...

Όχι δάσκαλε, εσύ ο δάσκαλος και γώ ακροατής, αυτή είν'η σειρά η σωστή.

Θερσίτης είπε...

Ο καθείς εφ'ω ετάχθη είναι αφέντης. Κι εγώ, Γιώργο, για να είμαι αποδοτικότερος και πιο χρήσιμος, χρειάζομαι -κρίνω- τη ματιά σου. Έστω την αιρετική ή ίσως αυτήν. Καλησπέρα, Χαρούλα.

gyristroula2 είπε...

Καλά μη τσακώνεστε, θα γίνω εγώ δασκάλα, εκεί θα τα χαλάσουμε τώρα;