Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2008

Εκδρομικό


Η παραγγελιά είναι εκδρομικό και χαβαλεδιάρικο έτυχε και επίκαιρο. Η εκδρομή είναι προς τα πάνω (όπως ο Γιαννάκης και η φασολιά) με το αποτέλεσμα στη φώτο. Χαβαλεδιάρικο σίγουρα, όσο για το επίκαιρο, αυριο Τσικνοπέμπτη, καλή
ακρόαση

6 σχόλια:

Θερσίτης είπε...

Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα φίλε μου. Τα αποκριάτικα με κάνουν πιστό Χριστιανό. Εμένα! Όλη αυτήν την εξωτερίκευση στοιχείων ενστικτωδών τη ν απεχθάνομαι. Δεν ξέρω γιατί. Όπως και τις γιορτές με τα λιβάνια και τις ατέλειωτες από ραδιοφώνου και τηλεοράσεως λειτουργίες.
Έχω πρόβλημα, Γιώργο;

Λορελάη είπε...

Ωραία και αποκριάτικη η βόλτα!
Εγώ όμως έχω πεθυμήσει να πετάξω χαρταετό! Θυμάμαι μάλιστα πιτσιρίκα που τον έφτιαχνε ο αδελφός μου μόνος του (εγώ ψιλοβοηθούσα από δίπλα) με καλάμια και πολύχρωμα χαρτιά και πολύ το φχαριστιόμουνα!!!
(Θερσίτη, έχεις χάσει τελείως το διονυσιακό σου στοιχείο ή μου φαίνεται; Αφήσου λίγο στην... όρχηση, καλέ μου. Χρειάζεται κι αυτό από καιρού εις καιρόν... :)))

giorgos_st είπε...

Θερσίτη φίλε μου θα στο πω αυθόρμητα όπως μου ήρθε."μην τηνε διώχνης τη χαρά όντε θα σου τυχαίνει γιατί ειν'ανήφορος μπροστά κι'αλλιώτικα δε βγαίνει"
Λορελάη εσύ πάλι πιο ανυπόμονη και από μένα μέχρι την Καθαρή Δευτέρα έχουμε καιρό, χαίρομαι που σ' άρεσε η βόλτα.

meril είπε...

Καλέ! πάρτε και μένα τη μικρά....
Λόγω ασθενείας το υπόλοιπον της αδείας αναστέλλεται επ' αόριστον....
Τραγούδι λοιπόν! Άιντε τα όργανα!

gyristroula2 είπε...

ευχαριστώ, giorgo, την απόλαυσα την παραγγελιά μου. θερσίτη, καλά στα λένε, δε βγαίνει μόνο με Απόλλωνα, καλέ μου φίλε, δεν είναι τυχαίος θεός ο Διόνυσος, λάτρευέ τον γιατί οι βάκχες καραδοκούν. λορελάη, κι εγώ τα ίδια ακριβώς έκανα με τον αδελφό μου και το απωθημένο μου, που δεν με εμπιστεύονταν καν να τον κρατάω μόνη, μη μου φύγει! meril, είδες; Εδώ έχει αντισώματα κατά της γρίππης, μάλλον η πιπεριά του giorgou...

giorgos_st είπε...

Χαίρομαι που σας έχω όλους,καλως τηνε τη Μέρη από την άδεια.