Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2008

¨ατιτλο...


Σήμερα με ταλαιπωρησε λίγο το σύστημα, γιά αλλού ξεκίνησα κι'αλλού με πήγε, μαζί και σας... ά και σε οποια απουσία ξεπερνα τις 2 μέρες εντάξει όχι στις αναζητήσεις του Ερυθρού αλλά θα φωνάζω δυνατά
που είσαι?

7 σχόλια:

Λορελάη είπε...

Αχχχ, τι ωραίο κλείσιμο της μέρας... -και δεν το ήξερα κιόλας το τραγούδι-, κι οι φραουλίτσες ζουμερές, ζουμερές, μες στο χιόνι που έχουμε ακόμη στα μάτια μας... όλα υπέροχα!

Θερσίτης είπε...

Από το εβίων και το έστην στις φράουλες και σε έναν εξαιρετικό Παπ. Στήθι, Γιώργο, και ζήθι ίνα άπαντες βιωσόμεθα βίον ευτυχή.
Ποιος αφηγείται;

gyristroula2 είπε...

Και για πρωινό ωραίες οι φραουλίτσες, το τραγούδι όμως...αίμα σκέτο.

meril είπε...

Γιώργο και κόκκινες οι φράουλες και το τραγούδι αίμα που λέει και η φιλενάδα.... Μας μαχαίρωσες...

giorgos_st είπε...

Θερσίτη ο Μιχαλακόπουλος αφηγείται για τα υπόλοιπα κάτι σε ευχή θα πρέπει να είναι όσα μου γράφεις αλλά θα το σιγουρέψω μόλις σχολάσει ο μετέχων της κλασικής παιδείας καθ'ότι εγώ του πρακτικού είπαμε..
Λορελάη έτσι μπράβο μισογεμάτο το ποτήρι και γιατί όχι και πιό γεμάτο, α και με υγεία την ανακάινιση, όταν κάνεις παρέα με τη Μερη ξέρεις πόσες θα κάνεις ακόμα? κάθε φορά θα νομίζω πως μπαίνω σε άλλο σπίτι.
Εσείς οι άλλες οι εύπιστες και στο σινεμά το αίμα ψέυτικο είναι,μη μασάτε αφού κάθε μέρα το ξορκίζουμε το κακό?

meril είπε...

Kαι σκεφτόμουν πως είναι καιρός για άλλη μια (μετακόμιση)
Και να σου εμπιστευτώ κάτι αγαπητέ Γιώργο μπορεί να δοκιμάζο(μαι) σε πολλά επίπεδα εκτός από ένα. Τους ανθρώπους μου δεν τους αλλάζω...

giorgos_st είπε...

Ρε Μέρη εδώ τα χελιδόνια από την Αφρική θα μετακομίσουν σε λίγο και συ ακόμα το σκέφτεσαι? για ένα χρωματάκι?