Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2008

Γύρισε η γή ανάποδα?





Κυκλοθυμικός καιρός, ο νότος έγινε βορράς και ο βορράς νότος λέτε η Γκιούλμπαχάρ να γίνει νορβηγίδα Ιγκριντ και οι αραπίνες λάγνες ερωτιάρες να γίνουν Νορβηγίδες άσπρες φακιδιάρες? Ειπά και γω να βρεθώ στο νότο να μυρίσω πρώιμη άνοιξη και τ'ακούσατε τα νέα στα δελτία έστω και λίγο στην υπερβολή τους.

8 σχόλια:

Θερσίτης είπε...

Τόλμησες να διαβείς το αυλάκι και φαντάζομαι πως το μετάνιωσες. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν τόσο όμορφα μέρη που σε ζαλίζουν. Σαν τις Σειρήνες.

meril είπε...

Καλώς τονε κι ας άργησες.....
Ή όποιος καλά κάθεται και πιο καλά γυρεύγει....

gyristroula2 είπε...

Τι ωραία καλούδια μας έφερες, giorgo!
Μουσικές, εικόνες, σκέψεις... Είδες ο νότος; Εμπνέει!

giorgos_st είπε...

Θερσίτη καλημέρα, ναι την Πελοπόνησο τη χάρηκα και για ακόμα φορά επιβεβαιώθηκα πως οι μύθοι που συνοδεύουν τους ανθρώπους της την αδικούν εν αντιθέσει με μας τους κρητικούς που πολλές φορές είναι υπερ το δέον καλοί μαζί μας (οι μύθοι)
Μερή εσύ υβρίδιο γεωγραφικό τι λες?
gyristroula ναι ο νότος εμπνέει αλλά ο χιονισμένος νότος πολύ εξωπραγματικός μου φάνηκε,τελικά είμαστε προσαρμόσιμα ζώα εμείς οι άνθρωποι,άντε περιμένουμε φότο από τη χιονισμένη Ακρόπολη, εγώ κερνάω την αντιβίωση...

gyristroula2 είπε...

Είσαι καλά; Εγώ για εφημερίδα βγήκα και κόντεψα να μετρήσω το πεζοδρόμιο, θα πάω στην Ακρόπολη; Eσύ βγήκες που βγήκες, ας πήγαινες και μέχρι εκεί να μας τη φωτογραφίσεις!

meril είπε...

Υβρίδιο γεωγραφικό! Τι λες βρε μεταλλαγμένε;
Να σου πω μη (λέω τώρα) ήρθες κατά δω; Αν συνέβη τοιούτον τι ούτε να σε δω ούτε να σ' ανταμώσω....

giorgos_st είπε...

Μέρη ναι ήρθα κατά κεί (Ναύπλιο) αλλά ταξίδι επαγγελματικό και όχι αυτόνομο και με καιρό δύσκολο.Εγώ την απολογία μου στην έκανα έσύ κανόνισε μην περάσεις από δώ και δεν...΄μαύρο φίδι που θα σε φάει...
Gyristroula δεν πάνε με τις 12ποντες γόβες για εφημερίδα μες το χιονιά.

meril είπε...

Nai περίμενέ με κι έφτασα....
Ωραίο το Ναύπλιο(παρεπιπτόντως)