Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2008

jeu de mots

Get this widget | Track details | eSnips Social DNA


...και ρύζι με το γάλα και γάλα με το ρύζι και κολοκυθοστούμπουρα κ'ειχαν και κείνα ρύζι. Αυτό το'λεγε και το λέει ο θείος Γιώργης ο Ανωγειανός κάθε φορά που βλέπει αυτό το φαγητό στο τραπέζι, τώρα τι θέλει να πεί ο ποιητής θα σας γελάσω jeu de mots

9 σχόλια:

Λορελάη είπε...

Φανταστικό!!!
Γιώργο είσαι σπουδαίος!!!
Βρε παιδιά, κανονίζουμε μία Ανώγεια, να τον βρούμε και να τον χαρούμε από κοντά; Και στα μέρη του με ρακί, όχι σε συναυλίες.

meril είπε...

Πότε φεύγουμε;

gyristroula2 είπε...

Γιώργο, καλή όρεξη τα κολοκυθόπουλα, αλλά δεν γίνονται μόνο γεμιστά, αυτό εννοούσε ο θείος. (Σε λίγο σαλπάρει το βαπόρι, διακοπές τέλος)

giorgos_st είπε...

Ο θείος στα 85 μένει στα Εξάρχεια,αν θέλετε σας δίνω διεύθυνση κλπ ,για τα Ανώγεια τι λέτε για του Αγ.Υακίνθου? Η αργότετα στα Χανιά, υπάρχει και σπίτι στο χωριό η νωρίτερα Θεσσαλονίκη όποτε προκύψει ε τόσες εναλλακτικές σας έδωσα τι άλλο θέλετε?

meril είπε...

3 Ιουλίου ναι; Ψηφίσετε κορίτσια... Άντε!
Τώρα που γυρίζει
(εγώ σας φιλοξενώ στο Ηράκλειο)

Λορελάη είπε...

Του αγ. Υακίνθου είναι καλοκαίρι ή κάνω λάθος; αλλά καλύτερα όχι στα Υακίνθεια. Γίνεται ψιλοχαμός πλέον.
3 Ιουλίου, Μέριλ, γιατί όχι; Εγώ γενικώς μέσα είμαι όποτε πείτε, αρκεί να το ξέρω να κανονίσω.

gyristroula2 είπε...

Ωραίο ακούγεται βρε σεις...

giorgos_st είπε...

Λοιπόν του Αγ Υακίνθου είναι στις 3 ιουλίου, εσπερινός στο ξωκλήσσι(που είναι υπέροχο) και ίσως κάτι σε χαμηλους τόνους και δίχως ιδιαίτερο κόσμο, τα υακίνθια τώρα είναι μια σειρά εκδηλώσεων (κατά κανόνα καλές) που πέρσι έγιναν από τις 15 μέχρι 30 ιουλίου γιατί τότε μπορεί ο κόσμος πιο έυκολα να είναι εκεί, παλιότερα γίνονταν στις 3-4-5 Ιουλίου αλλά από πέρσυ έτσι έγινε (ανακοινώνουν έγκαιρα το προγραμμά τους στο διαδύκτιο), εγώ εννοούσα το 2-3 Ιουλίου που θα έχει λίγότερο κόσμο και θα είναι ίσως πιό κλειστός ακόμα ο κύκλος, τώρα αν δούμε στο πρόγραμμά κάτι πολύ καλό μπορεί να αλλάξουμε ημερομηνία,εσείς τι λέτε?

Λορελάη είπε...

Έτσι που το λες, το 3 Ιουλίου μου φαίνεται άψογο!
Ε, γυριστρούλα; Πώς το βλέπεις; Τότε θάχουν κλείσει και τα σχολεία. Χωρίς εσένα (και την πίττα σου εννοείται) δεν πάμε πουθενά!