Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2008


Τα αγιασάμε και φέτος το ύδατα,να μπορέσουν να διαλύσουν ακόμα πιο πολλά χημικά και αντιηλιακά με μεγάλους δείκτες προστασίας,να γίνουν οι ομπρέλλες ακόμα περισσότερες το καλοκαίρι,να χωρέσουν τα αυτοκίνητα των λουομένων,τα ταχύπλοα των νεόπλουτων,να μυρίσουν τα γυράδικα με τσίκνα που θα φτάνει μέχρι τις μύτες των παραθεριστών,να είναι ανεκτικά μαζί μας για κανένα δίμηνο και ύστερα να τ' αφήσουμε πάλι στην ησυχία τους...
Μιάθλιμένη αρχόντισσα είναι η θάλασσα τελικά

9 σχόλια:

meril είπε...

Λες γι'αυτό να ναι αρμυρή; Όλο δάκρυα;

Λορελάη είπε...

Έτσι φαίνεται Μέριλ... κιόταν φουρτουνιάζει έχει τα δίκια της.

Να προσθέσω σ' αυτά που λέι ο Γιώργος όλα τα σκουπίδια που ξεδιάντροπα και παρόνομα αμολάνε στη θάλασσα οι γιωτάδες και τα απόβλητα των φορτηγών που δεν τηρούν τις διεθνείς συμβάσεις και τους εθνικούς νόμους για την προστασία των θαλασσών, και να δούμε πόσο ακόμη θ' αντέξει κι αυτή η καημένη αρχόντισσα... Έτςσι που πάμε σε λίγα χρόνια μόνο θα την βλέπουμε, μελανιασμένη και λιπαρή, δεν θα τολμάμε να μπούμε μέσα.

giorgos_st είπε...

Αφού την αγιάσαμε είπαμε δεν είδατε τον κλήρο στο βάθος πάνω στη βάρκα? Μην φοβάστε τίποτα, μόνο μην μας έρθει ο ουρανός στο κεφάλι...

gyristroula2 είπε...

Έτσι όπως πάμε, giorgo, το μόνο που θα μας σώσει είναι να μας έρθει ο ουρανός στο κεφάλι, να μας εξολοθρεύσει κανένας μετεωρίτης, πριν δούμε την κόλαση που περιγράφει η λορελάη.

giorgos_st είπε...

Ναι gyristroulix είναι πολύ πιθανό.

Θερσίτης είπε...

Αδέλφια, χρειάζεται επανάσταση. Μαζεύω συμμετοχές στην επιτροπή κομμισάριων. Στη λορελάη θα αναθέσουμε την τήρηση των αρχών τησ proletkult.
καλή δύναμη, αδελφέ μου.

giorgos_st είπε...

Θερσίτη πότε ανοίγουν τα σχολεία? είπα να ρωτήσω εσένα γιατί ελπίζω θα δώσεις την πιό αξιόπιστη και τεκμηριωμένη απάντηση, για το άλλο τώρα λες ρε να βάλουμε μπροστά τον ταύρο Λορελάη? και να κάνουμε την επανάσταση σε υαλοπωλείο , στο Kosta boda ας πούμε,ωραία θα είναι...

Λορελάη είπε...

Γιώργο πρόσεχε τα λόγια σου, γιατί κάτι περιμένεις από μένα...
(ταυρίνα γίνομαι -και όχι ταύρος- μόνο όταν μου κουνάς κόκκινο πανί. ό΄λον τον άλλον καιρό, είμαι ένα γλυκύτατο ταυράκι)

Θερσίτη, πας γυρεύόντας ή μου φαίνεται; Για μάζευε καλού κακού τα kostaboda σου... :))

giorgos_st είπε...

Γλυκύτατο Ταυράκι είναι που έχω ανάγκη την άλλη σου πλευρά, δηλαδή μ' έχεις στο χέρι,συμμορφώνομαι προσωρινά,τι να κάνω?