Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2007

Joyeux Noël




Να σας γνωρίσω τον Ορέστη,πέμτη τάξη στο δημοτικό, πρόεδρος στην τάξη του,άριστος μαθητής,υπεράριστος στα αγγλικά και στα γαλλικά,παιδί φίλων, φίλτατος και ο ίδιος, πρόθυμος να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας αντί πινακίου παστίτσιου. Θα το έκανε όμως και χωρίς αυτό, εδώ επί το έργον. Χρόνια πολλά

Η μουσική σήμερα είναι ένα τραγούδι από την Αγγλία του 1200 που μιλά για τη Μεγάλη Νύχτα, είπαμε θα το φέρουμε το Πνεύμα θέλει δε θέλει, αρκεί που εμείς το θέλουμε, έστω και σε αρχαία αγγλικά...

Get this widget | Track details | eSnips Social DNA

4 σχόλια:

meril είπε...

Χρόνια πολλά σε όλους σας
Αγάπη στις καρδιές μας και
Υγεία
Τα άλλα έπονται....

Υ.Γ. Ανακωχή; (χριστουγεννιάτικη.... Τι σόι εμπόλεμοι είμαστε χωρίς κανόνες....)

Λορελάη είπε...

Γίωργο, ΄βιάστηκα να παραπονεθώ. Πράγματι το έφερες το πνεύμα.

Χρόνια πολλά κι από μένα, παιδιά!
Να περάσετε όλοι όμορφα, ζεστά και δημιουργικά!

Δεν ξέρω αν στα όρη, τα ψηλά βουνά που θα υπάγω, θα μπορώ να ποστάρω, αλλά θα σας σκέφτομαι και θα τα ξαναπούμε άμα τη επιστροφή.

φιλιά σε όλους

giorgos_st είπε...

ok. Μέρη ανακωχη για μαζέψουμε και τα θύματα, Λορελάη και να μπορείς να ποστάρεις να μην το κάνεις,μην κουβαλάμε και στας εξοχάς τις διαδυκτιακές εξαρτήσεις μας, γενικά μου φαίνεται αστείο όταν βλέπω ξενοδοχεία στην υπαιθρο να διαφημίζουν πως προσφέρουν κι internet, πήγαινε λοιπόν καμιά βόλτα στη φύση και εμείς εδώ θα είμαστε να μας πείς ιστορίες του βουνού και του λόγγου, ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΄κορίτσια.

gyristroula2 είπε...

Χρόνια πολλά κι από του Αιγαίου τα νερά. Εδώ και ίντερνετ έχουμε και Παπαδιαμάντη. Ανθρώπους δεν έχουμε, οπότε αφήστε τα βουνά και πάρτε το καράβι.