Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2007

Ακόμη μια μουσική και μιά εικόνα


Get this widget | Track details | eSnips Social DNA




...αν σας ταξιδεύουν και σας, αν βοηθούν λιγάκι έστω να ξεπεράσουμε τη σαχλαμάρα που ολοένα και πιό πολύ περισσεύει, τότε είμαστε σε καλό δρόμο, αντιστεκόμαστε στη φτήνεια...

4 σχόλια:

Λορελάη είπε...

Νάσαι καλά βρε Γιώργο... νάσαι καλά

(αν ήξερες πόσο ανάσα από τη σαχλαμάρα και τη φτήνια είναι η "ανάσα" σου αυτη ειδικά τη στιγμή...)

gyristroula2 είπε...

O Mεγάλος Ερωτικός είναι για μένα ο πιο σημαντικός δίσκος στην ελληνική μουσική. Δέχεσαι παραγγελιές; Βάλε το αγαπημένο μου κομμάτι από το Άσμα Ασμάτων. Το πιο ερωτικό ποίημα που γράφτηκε ποτέ (ιερόσυλη ε;).
(Πού κολλάμε τα 50ευρα σ' αυτό το μπλογκ για τις παραγγελιές;)

Λορελάη είπε...

Χα,χα,χα, γυριστρούλα, ζήτησα κι εγώ κομμάτι από τον Γιώργο σε προηγούμενο ποστ!!!! Λες να τσαντιστεί και να μη μας ξαναμιλήσει; Αλλά δεν φταίμε εμείς. Το ότι μας φτιάχνει με αυτά που παίζει φταίει. Και το ότι εμείς, εγώ μάλλον, δεν μπορώ να κατεβάσω μουσίκή. Παιδεύομαι μέρες τώρα. Αν μου πει ο Γιώργος τι να κάνω, θα πάψω να του ζητάω.

giorgos_st είπε...

Κατ' αρχήν ο καινούργιος σε μια παρέα πρέπει να είναι το τιμώμενο πρόσωπο, άρα θα βάλω την παραγγελιά της Λορελάης πρώτα, για σένα gyristroula αύριο μεγάλη μέρα θα το βάλω το καμμάτι.
Για το χρήμα τώρα, η τέχνη κυρίες μου είναι ή πολύ ακριβή ή δωρεάν κάθε τι άλλο είναι εμπόριο και δεν μας αφορά, τώρα αν νιώθετε ακατανίκητη επιθυμία να πληρώσετε ε μην τη καπιέσετε και πολύ, να δώσω αριθμό λογαριασμού βρε παιδιά...μόνο πείτε όψεως η ταμιευτηρίου?