Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2007

Πάλι για τα ψυχιατρικά αλλά θέλει την υπομονή σας

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ.doc
Hosted by eSnips

4 σχόλια:

Λορελάη είπε...

Έχεις προσωπική εμπειρία σχετκή με το θέμα; Θάθελα να μάθω αν αυτός ο θεσμός των Κοι.Σ.Πε. λειτουργεί στην πράξη, γιατί κι εγώ όταν έμαθα γι' αυτόν ενθουσιάστηκα, αλλά προσπαθώντας να μάθω περισσότερα -για λόγους επαγγελματικούς- μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι δεν πολυλειτούργησαν στην πράξη ή όσοι δημιουργήθηκαν ατόνησαν.

giorgos_st είπε...

Όχι απλά έχω προσωπική εμπειρία αλλά είναι και η ζωή μου τα υελευταία 20 χρόνια μπορώ να σου πω τα πάντα αλλά είναικαλίτερα με ιδιωτικά mail στείλε μου το δικό σου και τα λέμε.

Λορελάη είπε...

Δεν έχω αντίρρηση να σου στείλω το μειλ μου -το μπλογκ σου εκπέμπει πολύ θετικά σήματα-, αλλά δεν θέλω και να το δημοσιεύσω στο διαδίκτυο. Ε, ας φυλάμε και λίγο τα ρούχα μας... εδώ μέσα κυκλοφορούν τα πάντα...

giorgos_st είπε...

Αν κάνεις κλικ στο προφίλ μου θα δεις εκεί που λέει "επαφή" να γράφει mail , πάνω στο mail το ποντίκι γίνεται χεράκι, ξανα κλικ και βλέπεις ένα μυνημα (ιδιωτικό) με παραλήπτη την αφεντιά μου και αποστολέα εσένα γραψε τζα... και στείλε το έτσι θα μάθω και εγώ το δικό σου, αν δεν έχεις ρυθμίσει το oulook expres τότε στην καρτέλα του μηνύματος που θα ανοίξει γράψε με το χέρι σου την διέυθυνσή μου(είπαμε στη θέση του παραλήπτη βρίσκεται) και στείλε μύνημα πάλι με όποιο τρόπο θές. Αν βαριέσαι να τα κάνεις όλα αυτά η διεύθυνση μου είναι gestefan@otenet.gr στείλε το τζά... και τα λέμε.